+45 40 44 48 31 kontakt@sensebyrikke.dk

Online Vejning

Online Vejning

Hjælp til at holde fokus
#HoldMigLidtiØrerne

Dette er forløbet for dig, der egentlig godt ved hvad du skal, men bare liiiiige mangler en at stå til ansvar overfor?

Du skal blot rapportere din vægt til mig en gang om ugen på vores fælles platform, et forum for kun du og jeg. På denne platform kan vi skrive sammen under hele forløbet, hvis du f.eks. har spørgsmål eller bare lige har brug for lidt ekstra motivation.?

Altså – du skal “tjekke” ind hos mig hver uge, jeg giver dig 1 til 1 feedback. Det er kun os to – ikke en fælles Facebookgruppe, men bare os to i hele forløbet.

Jeg er Sense Vejleder, dvs. min kostvejledning er ud fra Sense principperne. Med i forløbet får du også bogen “Sense – kom godt igang”.

Tilmelding 

6 uger - 889,-

Inklusiv bogen “Sense – kom godt i gang”

6 uger - 850,-

Inklusiv e-bogen “Sense – kom godt i gang”

6 uger - 750,-

Til dig der allerede har bogen “Sense – kom godt i gang”

 Dette er forløbet, hvor du skal registrere din vægt en gang om ugen i 6 uger. Jeg giver dig feedback, svarer på dine spørgsmål. Du kan sparre med mig hver dag i hele forløbet. Forløbet er ikke undervisning i Sense og jeg vil ikke komme med forslag til opskrifter (du kan finde virkelig meget inspiration i Facebookgruppen ”Sense – Slank med fornuft, spørgsmål og svar) Dette er forløbet for dig, der egentlig godt ved hvad du skal, men lige mangler en at stå til ansvar overfor. Jeg hjælper dig med at holde fokus, så du når dit mål. Undervejs vil der komme små tips. Jeg vejleder ud fra Sense begreberne, dvs. en sund og nærende kost og ingen sultekur.

Jeg glæder mig til at følge dig 💙